Grafikk - flere låser ligger i ulike sirkler som er knyttet til hverandre.

Sikkerhetsmåneden oktober 2021

For sikkerhetsmåneden oktober 2021 har Sikresiden.no og Cybersikkerhetssenter for forskning og utdanning inngått et samarbeid for å gi høgskoler og universiteter et samlet tilbud med aktiviteter som i sum dekker bredt innenfor informasjonssikkerhet og personvern. Her finner du hvilke tilbud som tilbys og som vi samarbeider om.

 

Logoen til sikresiden.no og Cybersikkerhetssenteret

E-læring i informasjonssikkerhet

Informasjonssikkerhet er laginnsats, og alles oppmerksomhet og bevissthet er viktig. Sammen med Sikresiden har vi utviklet 10 e-læringsleksjoner som bidrar til grunnleggende kunnskap om informasjonssikkerhet for alle. 

For medlemmer av Sikresiden blir leksjonene  tilgjengelige i e-læringsplattformen til Junglemap hvor de enkelt kan tilpasses egen virksomhet med justering av innhold og logo på de leksjonene de ønsker å bruke.

E-læring i informasjonssikkerhet

Ukas sikkerhetsråd

Cybersikkerhetssenteret vil komme med et ukentlig sikkerhetsråd i oktober, som distribueres gjennom CISO-forum. Disse kan deles videre internt i egen virksomhet. Tema vil favne bredt, og målgruppene vil være ulike. 

Personvernspillet 2021

Personvernspillet 2021 fra sikresiden.no gir interaktiv trening i grunnleggende personvern, og bidrar til etterlevelse av personvernregelverket. Det er egne moduler for forskere, HR-personell, studenter og ledere. Spillet har selvregistrering for enkel administrasjon.

Bestill Personvernspillet 2021

Foredrag

Webinar 7.oktober:
"Den strategiske betydningen av cybersikkerhet for universiteter og høgskoler "

Cybersikkerhetssenteret inviterer til et digitalt foredrag med Simen Bakke, fra Politiets IKT-tjenester. Tema er den strategiske betydningen av cybersikkerhet for universiteter og høgskoler. Målgrupper er ledelsen, lederstøttefunksjoner og sikkerhetsressurser. Opptak vil bli tilgjengelig. 

Profilbilde av Simen Bakke

Dato: 7. oktober fra kl 10.00 - 10.45
Sted: Webinar /ZoomLogo Cybersikkerhetssenter for forskning og utdanning

Meld meg på

 

Kontakt oss

Har du spørsmål eller ønsker du å snakke om andre mulige aktiviteter?

kontakt@uninett.no