UNINETT-konferansen 2015 offisielt åpnet

UNINETT-konferansen ble offisielt åpnet i dag i Tromsø. Et rekordstort antall på 340 deltakere er samlet til tre dager med samlinger og foredrag.

UNINETT-konferansen 2015 offisielt åpnet

UNINETT-konferansen ble offisielt åpnet i dag i Tromsø. Et rekordstort antall på 340 deltakere er samlet til tre dager med samlinger og foredrag.

Lenker til live streaming

Store deler av UNINETT-konferansen 2015 blir streamet live og tilgjengelig som opptak i etterkant. Her finner du lenkene til live streams. Lenker til opptak blir tilgjengelig pr. programpost i etterkant av konferansen

Påmelding stenger 22.mai

Siste frist for å melde seg på UNINETT-konferansen er 22.mai. Vi kan dessverre ikke garantere flere ledige hotellrom.

Åpnet for flere plasser på fagsamlingene 2.juni

Flere har stått på venteliste eller fått avslag på deltakerplass på fagsamlinger 2. juni. UiT har nå fristilt flere auditorier, så det er nå mulig å melde seg på alle fagsamlingene. Vi jobber forøvrig fortløpende med å øke antallet ledige hotellrom i Tromsø 2.4.juni. Oversikt over ledige rom kommer opp i påmeldingsskjemaet.

Fellesbusser t/r sentrum-campus 3. og 4. juni

Vi setter opp felles busstransport for konferansedeltakere tur/retur sentrum-campus UiT  3. og 4. juni. Det vil også bli busstransport direkte ut til Tromsø Lufthavn fra campus ved konferanseslutt.  Nærmere informasjon om avgangstider kommer.

Lyntale - gylden anledning til å dele

Deling står sentralt på UNINETT-konferansen 2015, som har hovedtema «Sharing is caring – er deling suksessformelen for IKT i UH-sektoren?» Hold en lyntale!

Konferanseplassene fylles nå opp

Plassene på UNINETT-konferansen fylles nå opp. De som tenkter å delta på fagsamling 2. juni og/eller selve konferansen 3. og 4. juni bør melde seg på snarest. Det er fortsatt ledige rom på ett av konferansehotellene.

Seks leverandører som sponsorer

Fem av UH-sektorens IKT-leverandører har meldt seg som sponsorer til UNINETT-konferansen 2015: Disse er Dell, AV Fusion, Atea, Intele, IPnett og nLogic.

Evalueringer av tidligere konferanser vitner om et sterkt ønske fra deltakerne om å møte leverandørene.

Lars Erik Bråtveit, Datametrix, holder innlegg om hacking

Lars Erik Bråtveit fra Datametrix holder innlegg om sikkerhet og hacking på UNINETT-konferansen. Bråtveit er ekspert på datasikkerhet og såkalt etisk hacking. Gå ikke glipp av konferansens sikkerhetsspor 3. juni!

Sider