Takk for denne gang! Vi ses igjen på SUHS-konferansen 2015

SUHS-konferansen 2014 er historie og vi kan se tilbake på to dager fullspekket med nyttige og inspirerende innlegg, foredrag, samtaler og møter som alle representerer den unike bredden i norsk UH-sektor. Takk til alle som bidro og deltok!

 

Opptak fra konferansen legges ut suksessivt på konferansesidene

Det meste av innholdet på SUHS-konferansen 2014 blir tatt opptak av. Opptakene legges nå ut suksessivt på konferansens hjemmesider.

For å se opptak:

Spesialutgave av Uninytt til SUHS-konferansen 2014

I anledning SUHS-konferansen 2014 har vi laget en spesialutgave av vårt kundemagasin Uninytt.  I dette nummeret kan du blant annet lese om Høgskulen i Volda sine erfaringer med innføring av Public 360. Spalten "På den sikre siden" omtaler styringssystemer for informasojnssikkerhet, som også er tema for en av parallellssesjonene på konferansen. God lesning!

Konferansens program nå tilgjengelig i pdf-format

Programmet for SUHS-konferansen 2014 er tilgjengelig som pdf-fil. Denne egner seg godt for utskrift.

Kun en uke igjen til historiens sjette SUHS-konferanse

Onsdag 5.november klokka 10.00 braker det løs med SUHS-konferansen 2014. Vi gleder oss til å ta imot alle deltakere! Vi fikk dessverre ikke plass til alle som sto på venteliste. Trøsten er at det aller meste på programmet vil bli streamet og publisert som opptak.

SUHS-konferansen er fulltegnet

SUHS-konferansen har nå nådd maks antall påmeldte deltakere. Det er mulig å melde seg på venteliste. Ta i såfall kontakt med vår tekniske arrangør NTNU Videre v/jorunn.s.sommervold@ntnu.no

Ikke ledige hotellrom på Rica Nidelven

Det er nå ingen flere ledige hotellrom på Rica Nidelven i forbindelse med SUHS-konferansen. De som trenger overnatting må derfor ta kontakt med andre hoteller. De nærmeste hotellene er  Clarion congress, Scandic Solsiden, Raddison Blu Royal, Garden, m.fl.

Begrenset antall plasser igjen på SUHS-konferansen

Påmeldingen til SUHS-konferansen 2014 har gått raskt og vi nærmer oss nå maksimum antall deltakere, som er satt til 300 personer. Hvis du ønsker å delta bør du melde deg på snarest.

200 påmeldte til SUHS-konferansen - sikre deg rom på konferansehotellet nå

Det er nå 200 påmeldte til SUHS-konferansen 2014. Konferansehotellet Rica Nidelven har fortsatt noen rom igjen til konferansepris, men skal du sikre deg et av disse bør du skynde deg med påmeldingen.

Apes & Babes på festmiddagen

Vokalgruppa Apes & Babes kommer og underholder oss til festmiddagen på årets SUHS-konferanse. Gjør deg klar til å bli imponert over denne a cappella-gruppen!

Sider