Møt sponsorene klokka 16:15!

Våre sponsorer er tilgjengelige i vrimlearealet i alle pauser. Klokka 16:15 har vi satt av litt ekstra tid for å møte dem. Vi hører også rykter om utlodding og konkurranser mellom 16.15 og 17.00. Vel møtt!

Ingen SUHS-konferanse uten give-aways

Tradisjonen tro blir det give-aways på SUHS. Vi ønsker blant annet å inspirere til selfies fra konferansen.

Deltakeravgift med moms fra og med 2015

For første gang faktureres deltakeravgiften på SUHS-konferansen i år med merverdiavgift. På grunn av dette blir konferansekostnaden noe høyere enn tidligere.

Fakturering med merverdiavgift skyldes skattejuridisk regelverk og vil bli en varig ordning for både SUHS-konferansen og UNINETT-konferansen.

Takk til våre sponsorer!

For første gang har vi invitert leverandører til å være sponsorer og utstillere under SUHS-konferansen. Vi takker for støtten de gir, og gleder oss til hva de måtte finne på av "happenings" på sine stands!

Konsert med Adam Douglas

Adam Douglas med band holder privatkonsert under festmiddagen 4. november. Du har vel fått med deg radiohit'en "I once was an honest guy?"
PS! Ikke glem å melde deg på middagen

 

Velkomstkveld på Rockheim for alle deltakere

Tidligere evalueringer av SUHS-konferansen har vist at mange deltakere ønsker seg et samlingssted kvelden før konferansestart. Derfor arrangerer vi i år et uformelt treff i restauranten på Rockheim, rett ved konferansehotellet. Start: 3. november klokka 20.00

Påmeldingen er åpnet

Påmeldingen til SUHS-konferansen 2015 er nå åpnet. Alle deltakere, inklusive de som skal holde innlegg, må melde seg på. Ved registreringen mottar alle påmeldte et registreringsbevis, som er billetten under hele konferansen, inklusive matserveringen.

Hovedtrekkene i programmet er klare

Hovedtrekkene i programmet for SUHS-konferansen 2015 er nå klare. Det blir, i år som i fjor, en deling mellom plenumssesjoner og samlinger/workshops i parallelle spor.

 

Hovedtema klart

Hovedtemaet for SUHS-konferansen er nå klart: Endring i sikte - Nye IKT-løsninger for morgendagens kunnskapssamfunn.