Kurs i Certified Wireless Network Administrator (CWNA)

  • Dette kurset er nå fulltegnet og påmeldingen er stengt. 

UNINETT arrangerer i samarbeid med 7lab et kurs beregnet for administratorer av trådløse nettverk. Kurset går over fem dager, og gir innføring i grunnleggende trådløsteknologi, innsikt i hvordan trådløse nettverk fungerer, og hvordan de settes opp og driftes.

Trådløse nettverk blir bare viktigere og viktigere, ikke minst nå som omfanget av digital eksamen øker, og UNINETT ønsker med dette å legge til rette for kompetanseheving innenfor dette feltet.

Certified Wireless Network Administrator (CWNA) er det grunnleggende nivået i et helhetlig sertifiseringsprogram, Certified Wireless Network Professionals (CWNP). Kurset vi her tilbyr gir i tillegg til økt kompetanse mulighet til å ta serfifiseringen CWNA på et senere tidspunkt.

Kursinstruktør er Martin Ericson, og kurset vil bli holdt på svensk.

Mer informasjon om CWNA og CWNP:

Påmeldingsfrist: 24. juni 2016
Kurset har et begrenset antall plasser, så meld deg på så snart som mulig. For å sikre avtale med kursholder ønsker vi svar innen kort tid. Påmeldingsfristen er derfor relativt kort: 15. juni.

Pris:
Kursavgift: 17 000 NOK pr. deltaker

Praktisk informasjon:
Kurset vil bli avholdt på Clarion Hotel Royal Christiania. Ta kontakt med hotellet for eventuell bestilling av overnatting:
Clarion Hotel Royal Cristiania hjemmeside.

 

Spørsmål?
Ta kontakt med Frode Indseth, frode.indseth@uninett.no.