På jakt etter jobb? Kanskje er det deg vi leter etter

I Uninett er vi gode på teknologi, og vi prøver alltid å bli enda bedre. Derfor trenger vi de beste både innen det teknologiske og det administrative. Uansett om du er student, skriver på en oppgave, eller er en allerede etablert arbeidstaker som søker nye utfordringer, så er du velkommen til å søke på våre stillinger.

Våre ledige stillinger publiseres her

Prosjektvei, fagvei, ledervei… Med en karriere i Uninett har du mange muligheter. For at vi hele tiden skal ha de beste, legger vi til rette for at du skal kunne utvikle deg på ditt fagområde. I Uninett har vi et miljø som er preget av bredde, mangfold og takhøyde. Vi stiller opp for hverandre og gjør hverandre gode. Åpenhet er viktig.

Har du lyst til å jobbe i et av Norges sterkeste fagmiljøer på netteknologi, med dyktige fagfolk som også har et navn internasjonalt? Med fagfolk som gir hverandre rom for latter og som oppfordrer til spørsmål og meninger? Kjenner du deg igjen i Uninetts kjerneverdier entusiastisk, nysgjerrig og kundevennlig? Da kan Uninett være stedet for deg. Send inn din søknad når vi har en ledig stilling som du tror kan passe for deg.