Uninettdagene 2020 er avlyst

Uninettdagene 2020 avlyst

Uninett avlyser Uninettdagene 2020. Beslutningen tas på bakgrunn av den generelle smittesituasjonen rundt Covid-19 og høy uforutsigbarhet som følger i kjølvannet av denne.

- Vi hadde gledet oss veldig til å arrangere Uninettdagene 2020, og trodde før fellesferien at et fysisk konferansearrangement var innenfor rekkevidde. Med dagens smittesituasjon er uforutsigbarheten både for oss som arrangør og for våre deltakere imidlertid for stor. Det sier administrerende direktør Tom Røtting.


Mange webinarer i vente 


Uninett vil i løpet av høsten 2020 arrangere en rekke webinarer og digitale møter innenfor ulike tjenesteområder. Nærmere informasjon om dette kommer!

Opptak av våre webinarer på Uninett Play

- Både innad i Uninett og blant våre kunder og samarbeidspartnere ser vi et stort behov for å møtes. Derfor vil vi denne høsten arrangere en rekke webinarer og digitale møter. Vi anbefaler alle å følge med på vårt nyhetsbrev og våre sider i sosiale medier, der påmelding og nærmere informasjon vil bli publisert. Vi gleder oss til innholdsrike møter og god dialog, på tross av at selve flaggskipet blant våre møteplasser, Uninettdagene, nå er avlyst, sier Røtting.

Nettsiden for Uninettdagene 2020

Tom Røtting melder at Uninettdagene 2020 er avlyst